Katter söker nytt hem

Här annonserar våra medlemmar som har bengalkatter som söker en ny familj att leva med.
Är du medlem och vill att din katt ska synas här? Skicka ett mail med uppgifter och bild till webmaster@bengalforeningen.se

Zissi

Glitterdash Zissi

Zissi är 3år och har varit avelshona hos oss. Hon omplaceras nu till rätt hem. Zissi är mycket social, snäll och orädd. Van vid både småbarn och hundar.

Omplaceras enbart till ett hem där hon blir ensamkatt då hon inte gillar andra katter. Är innekatt men vill ha tillgång till utegård eller promenader i koppel.

Zissi kommer att vara kastrerad när hon flyttar.

Berätta gärna via mail vad ni skulle kunna erbjuda Zissi för hem.

Hon finns utanför Mariestad i Västra Götaland

Hemsida: hillbillyhearts.net

Mail: s.christesen@outlook.com

Elton_2

S*Hot Stuff Elton

S*Hot Stuff Elton har gått i pension och söker nu ett nytt förevigt hem. Elton är 2 år och kastrerad.

Han vill inte bo tillsammans med små barn, lite större barn från 7 år och uppåt går bra. Ni ska inte ha andra vuxna katter i hemmet, en kattunge fungerar och hundsällskap skulle han säkert uppskatta.

Elton är van att ha tillgång till kattgård, inget måste i nya hemmet, men gärna koppelpromenader några gånger i veckan.

Vi bor i Jämtland, strax utanför Östersund.

Första kontakt via mail, där ni presenterar er själva och vilket liv ni kan erbjuda vår härliga kille.

Mail: maria.andersson_66@hotmail.com