banner3

Omplacering

Katter söker nytt hem

Här annonserar våra medlemmar som har bengalkatter som söker en ny familj att leva med. 
Är du medlem och vill att din katt ska synas här? Skicka ett mail med uppgifter och bild till webmaster@bengalforeningen.se

Marie 4

SE*Clear Spots Kerala

SE*Clear Spots Kerala har nu blivit pensionerad från vårat avels program.
Hon är 4 år och kastrerad trivs tyvärr inte med andra vuxna katter. Så hon vill gärna komma till ett lugnare hem utan några andra katter. Vill man ha en kompis senare så funkar det att introducera henne med en kattunge.
Vi har även hennes dotter kvar hemma fortfarande SE* Clear Spots Bo Peep som är född 2023-12-25 dom trivs bra med varandra och vill man köpa båda så kan man få en liten rabatt på 2000 kr.

Pris på mamman: 6000 kr
Pris på dottern: 12 000kr

Mejla eller ring mig vid intresse.
Marie.bergman1987@gmail.com
Mobil:0760517467

Båda finns i Falun och har stamtavla i SVERAK

Taiga

Taiga

Vi behöver hitta ett nytt hem till vår bengalkille Taiga som snart blir 3 år.
Jättesocial och mysig, älskar lek och bus. Han är kastrerad. Han behöver ett hem där han har möjlighet att gå ut, då han har haft den möjligheten nu hos oss.

Beatrice Jonasson
begu.88@hotmail.com

Groot A

Groot o Idris

GROOT, (f.´18, kastrerad), har jobbat klart som avelshanne hos mig och söker ett nytt passande hem, allra helst tillsammans med sin bästis IDRIS, (f.´21, kastrerad) som han bodde ihop med mesta tiden. De kan även flytta var för sig. Båda är goa, jättemysiga okomplicerade katter, riktiga nallebjörnar. Självfallet har de stamtavla och allt annat som krävs. Låter det intressant? Kontakta mig via mejl, messenger eller telefon (ej SMS) Jag uppskattar om du vill presentera dig lite kort och jag svarar gärna på alla dina frågor.
Välkommen till Khayal bengals, seriös uppfödning sen 2008
Mvh
Tina
fribacken.bengal@gmail.com
Tel 076- 5612226
www.facebook.com/bengalandcashmere/
https://www.instagram.com/khayal.bengals.cashmeres/

Johanna

Våra älsklingar Mimmi och Milo söker nytt kärleksfullt hem.

Mimmi och Milo är två kastrerade bengalkatter på 8 år, dom flyttade hem till oss som kattungar 2015. Och har sedan dess skämts bort, och även skämt bort oss med kärlek, gos, lek och uppmärksamhet.
Men nu har vi blivit fler i familjen och kan inte lägga samma tid och uppmärksamhet på Mimmi och Milo som vi tidigare gjort och som dom verkligen behöver. Vilket gör så ont i våra hjärtan. Vi letar ett nytt gemensamt hem till Mimmi och Milo. Där dom kan få utlopp av sin energi, vara sig själva, få kärleken och uppmärksamheten de förtjänar.

Mimmi och Milo är syskon från samma kull. Så som vi människor, är vi inte alltid lika våra syskon. Mimmi är en fartfylld fläkt här hemma, pratar mycket (jamar) och sitter gärna med i köket när man lagar mat, men kelar mer än gärna i soffan också. Hon är en nyfiken tjej som vill vara med överallt. Hon är brun, har gröna ögon och den klassiska bengalteckningen.
Milo är hemmets myskung och gosboll. Han ligger gärna i soffan och myser. Och sover mer än gärna i sängen. Han är en blåögd ”snöbengal”, den enda ljusa i sin kull.
Dom båda älskar att bli klappade och kliade överallt på deras mjuka päls.

Idag bor Mimmi och Milo i lägenhet med inglasad balkong, alltså är dom innekatter. Men det händer ibland att de får komma ut och då självklart i sele.

Katterna har aldrig varit sjuka eller behövt uppsöka vård. Både Mimmi och Milo är försäkrade.
Mimmi och Milo renrasiga bengaler med stamtavlor. Båda är kastrerade.

Läs gärna på om just bengaler, då rasen är väldigt speciell och kräver mer än en vanlig katt.

Katterna kommer inte att skänkas bort men det viktigaste för oss är att Mimmi och Milo kommer till ett kärleksfullt hem. Vi kommer inte att släppa iväg Mimmi och Milo till vem/vilka som helst. Dela gärna detta inlägg om du tror att du känner någon/några som letar efter 2 nya familjemedlemmar fulla med energi och som behöver mycket kärlek lek & bus.

Med vänliga hälsningar Linnea, Antonio, Mimmi och Milo.
e-mail linneandersen@hotmail.se