Katter söker nytt hem

Här annonserar våra medlemmar som har bengalkatter som söker en ny familj att leva med.
Är du medlem och vill att din katt ska synas här? Skicka ett mail med uppgifter och bild till webmaster@bengalforeningen.se

Dihno

(Miss Chui’s Max Kanata & General Hux

Våra älskade bengalhanar (Miss Chui’s Max Kanata & General Hux) kommer behöva omplaceras då jag börjar göra mig redo att plugga. Rio och Dinho är 6 år gamla hanar med ett fantastiskt temperament, de gillar att busa, att utforska och gå utomhus.

Vi söker ett hushåll där det finns mycket rum samt möjlighet att ströva omkring i naturen. Vi är inte ute efter kompensation utan istället ett hem där de kan leva bekvämt och känna sig bekväma. Om du vill veta mer om Rio och Dinho kontakta mig på: +46 70-749 71 45 eller myosblogg@gmail.com

cara 3

Khayal Bengalcattery

Cara

Cara är Tangos vackra dotter. Eftersom han är redo att flytta vill hon följa med sin far eftersom de har bott ihop och hon är mycket fäst till honom.

Mera info och bilder finns på min hemsida.  Vid kontakt berätta gärna lite om dig själv och det hemmet du kan erbjuda. Välkommen att höra av dig, jag svarar gärna på alla dina frågor.
kontakt: Tina, mejl : fribacken.bengal@gmail.com
tel. 0765612226 (obs! kan tyvärr inte svara på sms)

www.khayalbengals.se

tango

Khayal Bengalcattery

Tango:

Min underbara Tango är redo för ett nytt hem. Han har varit avelshane hos mig och är nu kastrerad. Tango är importerad från italien och har fina showmeriter. Han är koppelvan och en utåtriktat, social kille. Han vill flytta tillsammans med sin dotter Cara eftersom de har bott ihop hela tiden och är fästa till varandra. Mera info och bilder finns på min hemsida. Vid kontakt berätta gärna lite om dig själv och det hemmet du kan erbjuda. Välkommen att höra av dig, jag svarar gärna på alla dina frågor.
kontakt: Tina, mejl : fribacken.bengal@gmail.com
tel. 0765612226 (obs! kan tyvärr inte svara på sms)

www.khayalbengals.se